Att vara ensam på toppen

Som många säger så är det tufft att vara bäst på något. Jag känner ibland detta tryck på mig själv. Det är något som gör en person stressad samtidigt som det fyller en funktion att verkligen skapa bra resultat. Nu kanske jag inte är bästa varken när det gäller att räkna, känna till mycket om datorer samt hur dessa fungerar. Det finns dock ett område där många inte slår mig på fingrarna och det är att skapa casinospel. Jag kan inte säga vilka som anlitar mig och jag kan inte ta äran åt mig för spelen. Detta då jag inte äger rättigheterna till dem, utan bara jobbar som anlitad att skapa dem på frilansbasis.

Ibland känns det tungt att egentligen inte ha något namn i branschen, men oftast tröstar lönekuvertet mig nog för att jag ska kunna glömma mina besvär, då det handlar om riktigt fina summor många gånger. Min genomsnittliga lön har gjort att jag numer inte alls behöver räkna så mycket på pengarna som tidigare. Egentligen kan jag i stort sett köpa vad jag än vill ha. Ja, nu kommer detta inte att betyda att det står fyra Mercedes i garaget och att jag bor i ett slott. Jag har fortfarande huvudet på skaft och räknar på det mesta, vilket då många gånger gör att jag istället investerar pengarna jag tjänar i olika moderna projekt.

Mitt senaste projekt

Det senaste jag investerade i var en ny typ av chatt-tjänst som ska utvecklas inom kort. Även om jag inte använder mig av chatt mer än vid frågor om arbetet, så finns det ett intresse i att tjäna på andra som använder detta. Förmodligen har detta kommit ifrån mitt matematiska sinnelag. Jag kan helt enkelt se vad som kommer att fungera innan det är påbörjat. Det handlar helt enkelt om att kunna läsa siffror på ett papper, förstå möjligheterna och beräkna det troliga resultatet. Detta är något som alltid genomsyrat mitt liv, vilket naturligtvis är ett plus. Dock får det många tankar att starta i mitt huvud.

Vad ska jag göra när jag lyckats med allt?

Allt i mitt liv har handlat om att lyckas med olika saker jag förutsätter mig. Detta har då lett till ett ganska så ensamt liv. Se det nu inte på fel sätt. Jag är varken oskuld eller socialt handikappad. Det handlar mera om att jag inte har haft tid för familj och vänner. Detta kanske är något som jag verkligen ska börja tänka på. Något fattas helt enkelt i mitt liv. Det är inte intelligens eller pengar. Arbete har jag och massor av materiella saker runt omkring mig hela tiden. Har jag redan lyckats med allt? Är det dags för familj, barn, hund och Volvo? Ja, den som lever får se. Häng med i fortsättningen också.